Nieuws

Nieuws2018-04-23T19:45:56+02:00

Clubkampioenen 2019

Afgelopen zondag streden de jeugdige judoka’s om de clubtitel in de dojo van Arashi. Een sportieve dag met enthousiast publiek, spannende wedstrijden en nieuwe clubkampioenen. Meer foto’s staan in het fotoalbum.

27 mei 2019|

Internationaal toernooi Zuidland

Zaterdag 13 april. Arashi judoka’s in de prijzen op het internationaal toernooi in Zuidland. Met de klok mee: Yulia Waarsenburg, Sam den Hartog, Jools Lillipaly én Alani Voogel behaalde allen een zeer verdienstelijke zilveren medaille. Gefeliciteerd.

13 april 2019|

Zuid-Hollands kampioenschap -18 jaar

De Arashi judoka's Yulia Waarsenburg uitkomend in de klasse -44 kg en Toon Blakenburg -81kg hebben zich door hun tweede plaats op de district kampioenschappen, geplaatst voor de Nederlandse kampioenschappen onder de 18 jaar op zaterdag 9 maart 2019 in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag.

22 februari 2019|

Judo examen 2019

In de week van maandag 28 januari tot en met zaterdag 2 februari 2019 zijn de halfjaarlijkse judo examens. de inschrijfformulieren hiervoor worden de eerste lesweek  tijdens de les uitgedeeld. De examens worden gehouden in de accommodatie waar je altijd les hebt en op de zelfde lestijd. Als je twee of meer keer per week les hebt overleg dan met je leraar in welk uur je het beste examen kunt doen. Tijdens het judo examen mogen je ouders en of andere belangstellenden natuurlijk meekijken.  

9 januari 2019|

Arashi Sparrentoernooi 2018

Op zondag 16 december 2018 organiseert Judoschool Arashi voor al haar judoka's het Sparrentoernooi. Het toernooi wordt gehouden in onze Dojo aan de Surinamestraat 2a Alphen a/d Rijn. Ouders, vrienden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om naar de prestaties van de Arashi judoka's te komen kijken. We willen vooral de judoka's uit Alphen aan den Rijn vragen om zoveel mogelijk op de FIETS naar de Dojo Surinamestraat te komen aangezien er niet veel parkeerruimte in de straat is. De deelname staat open voor judoka's van 4 tot en met 16 jaar. Tijdschema GROEP AANVANG WEDSTRIJDEN 4 t/m 7 [...]

28 november 2018|

Arashi Budo en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.