Nieuws

Nieuws2019-12-14T15:35:34+01:00

Judoka’s Woubrugge.

De sporthal Oudendijk in Woubrugge is tot de zomervakantie NIET beschikbaar. De judoka’s kunnen op dinsdag naar de Dojo in Alphen komen om te trainen van 17:00-18:00 uur Of vrijdag van 16:00-17:00 uur.
De jongsten judoka’s kunnen op woensdag van 16:15-17:00 uur trainen. Dit alles tot aan de zomervakantie die op 20 juli 2020 begint.

6 juli 2020|

Start alle judo-lessen

Beste judoka’s en ouders/ verzorgers,

ALLE judo lessen gaan vanaf vandaag 1 juli 2020 van start, ook in de Oude Wereld, De Cirkel en sporthal Oudendijk.

Ps Het is wenselijk dat de judoka’s zich thuis al omkleden en goed de handen wassen.
Het zorgt er namelijk voor dat er tussen de lessen een goede doorstroom is.

Tot straks op de judomat!!

1 juli 2020|

Start judo lessen m.i.v. 1 juli 2020

Beste Judoka’s en ouders/verzorgers,

Eindelijk mogen we met ingang van woesdag 1 juli 2020 weer met de judo lessen beginnen. We zijn blij dat we jullie allemaal weer op de tatami mogen zien en het is fijn dat we weer kunnen judoën.

De lestijden zijn voor alle judoka’s hetzelfde gebleven zoals vóór de corona periode.

LET OP!!!!

We moeten wachten op de “aangepaste noodverordening” van de Gemeente Alphen aan den Rijn, dit bekend dat we een protocol krijgen hoe we de accommodatie/ dojo moeten inrichten alvorens er gebruik van gemaakt gaat worden.

Deze verwachten we vóór woensdag 12.00 uur. We houden u op de hoogte […]

29 juni 2020|

Corona nieuws start judo 1 juli

Beste judoka’s,

Eindelijk goed nieuws. Zoals het er nu uitziet kunnen we miv 1 juli 2020 weer met de judo lessen  starten. We wachten af wat het protocol ons gaat voorschrijven.
Tot gauw !!

De Judo Bond Nederland schrijft op haar website onderstaand bericht:

Binnensport open per 1 juli. Hoe nu verder?
Zoals jullie allen weten en ook afgelopen week is bevestigd in de diverse media, gaat de sportsector onder voorbehoud de komende maanden verder open. Om de opening van de binnensporten (dus ook judo, jiujitsu en aikido) per 1 juli te kunnen organiseren, wordt het reeds bestaande algemene sportprotocol aangepast voor de binnensporten. Het […]

15 juni 2020|

Laatste Corona 🦠 nieuws

We volgen natuurlijk het laatste nieuws op de voet. Er zijn al veel versoepelingen zoals buiten sporten en het naar school gaan van de kinderen.
Vooralsnog mogen we nog steeds niet binnen sporten en dus ook niet judoën.
Als iedereen zich aan de regels houd is er voor de binnensporten een grote kans dat we in plaats van 1 september 2020 wellicht op 1 juli 2020 mogen starten. Duimen dus.

8 juni 2020|

Update Corona 🦠

Beste judoka’s, ouders en verzorgers,

Na de meivakantie gaan de Basisscholen weer gedeeltelijk beginnen met lesgeven en we hopen dat dit een begin is van het einde van de lockdown. We wachten het resultaat af van deze versoepeling van de regels.
Judo is een contactsport en wordt binnen beoefend. Helaas zullen we moeten wachten op groen licht van de overheid om binnen te mogen sporten.
We hebben helaas geen ruimte en mogelijkheden om buiten te judoën.
Nog even geduld. Als de start van het basisonderwijs goed uitpakt dan kunnen we hopelijk snel beginnen met de reguliere lessen.

Sayonara
Liesbeth en Theo
Judoschool Arashi

6 mei 2020|